Başkentte Bursa zirvesi!
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile AK Parti, CHP ve MHP milletvekillerinin tam kadro olarak katıldığı toplantıda, Bursa’da yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar ele alındı.

TBMM’deki bütçe görüşmeleri nedeniyle hareketli günlerin yaşandığı Ankara, önemli bir Bursa buluşmasına ev sahipliği yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara Kalesi’nde restore edilerek hizmete açılan Bursaevi’nde düzenlenen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa milletvekilleriyle bir araya geldi. İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile AK Parti, CHP ve MHP milletvekillerinin tam kadro olarak katıldığı toplantıda, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun da hazır bulundu.

Basına kapalı olarak yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda, hem merkezi hükümet hem de Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’da yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar ele alındı. İktidar muhalefet ayırt etmeksizin Bursa özelinde ortak bir paydada buluşulması ve güçlü bir Bursa lobisi oluşturulması amacıyla düzenlenen toplantının bundan sonra da düzenli olarak yapılacağı belirtildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181