BEMO Başkanı Erdal Çelebi'den fuar açıklaması
Bu yıl ilk kez gayrimenkul fuarı olarak gerçekleşen IRES Gayrimenkul fuarı ve 15.İnşaat Fuarı hakkında açıklamalarda bulunan Bursa Emlak Müşavirleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, fuarın gerçekleşmesi için çalışmalarda bulunan tüm kurumlara ve kuruluşlara bir teşekkür bildirisi yayınladı.

Açıklamalarında fuarın önemi ve beş gün boyunca gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi veren Erdal Çelebi, başta Bursa Valiliği olmak üzere Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve BESOB gibi kamu kurumlarına desteği için ayrıca teşekkür etti. İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Yalova'dan gelerek gayrimenkul fuarını ziyaret eden oda başkanlarına örnek bir ev sahipliği yapan Çelebi, gelecek yıl ki fuarın daha da başarılı geçeceğini söyledi.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181