BEMO üyeleri kahvaltıda buluştu
Bursa'da faaliyet gösteren ve Bursa Emlak Müşavirleri Odası'na kayıtlı emlak ofislerinin katılımıyla gerçekleşen kahvaltı büyük ilgi gördü.

Özlüce Özgen adlı mekanda düzenlenen kahvaltı organizasyonunda Türk Ekonomi Bankası temsilcileri de hazır bulunarak organizasyona destek sağladı. Emlak sektörünün içinde bulunduğu durumun ve gelecek adına belirtilen hedeflerin gündeme taşındığı organizasyonda üyeler ve banka temsilcilerinin görüşlerini açıklama fırsatı buldu.

Organizasyon hakkında bilgi veren Bursa Emlak Müşavirleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, EmlakSayfasi.com.tr'ye yaptığı özel açıklamada, sektörde yer alan paydaşların sürekli diyalog halinde olması gerektiğini söyledi. Çelebi,"Aynı sektörde faaliyet gösteren tüm dinamikleri hep birlikte harekete geçtiği zaman beklenen performansı yakalayabiliriz. Bugünkü kahvaltılı toplantımızın amacı da buydu. Biz BEMO olarak bu yöndeki tüm işbirliklerine açığız. Davetimize katılan ve bizlere destek olan tüm üyelerimize de özellikle teşekkür ederim" dedi.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181