Bursa Belediyesi, İnegöl'de 22,5 milyon liralık altyapı çalışması yaptı!
Çalışmaları yerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ağaç İşleri Sanayi Bölgesi’ndeki tüm sokaklara kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının döşendiğini, zemin kaplama ve asfaltlama çalışmalarına da başlandığını söyledi.

Bursa’da hayata geçirdiği yatırımlarla kentin yaşam kalitesini her geçen yıl daha da yukarılara taşıyan Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede altyapıdan ulaşıma, spordan kırsal kalkınmaya kadar her alanda önemli yatırımları yapmaya devam ediyor. İnegöl ilçesinde de daha sağlıklı bir yaşam için özellikle altyapı ve çevre yatırımlarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, Ağaç İşleri Sanayi Bölgesi’nde sürekli yaşanan altyapı sorununu da çözüme kavuşturdu. BUSKİ tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında sanayi bölgesinin tüm sokaklarına kanalizasyon ve yağmur suyu hatları döşendi. Zemin kaplama ve asfaltlama çalışmalarına da başlandı.

22,5 milyonluk yatırım
İnegöl Ağaç İşleri Sanayi Bölgesi’nde tamamlanma aşamasına gelen çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör Gülenç’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı. İnegöl ilçesinde de derelerin temiz akması, daha temiz bir havanın solunması ve yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “İnegöl ilçemizin Ağaç İşleri Sanayi Bölgesi’nde de kanalizasyon ve yağmur suları ile ilgili sıkıntı yaşanıyordu. Projelendirilmesi yapıldı ve zaman kaybetmemek için kendi kaynaklarımızla çalışmaları başlattık. Tüm sokaklara kanalizasyon hatları ve yağmur suyu hatları döşendi. Zemin kaplama ve asfalt çalışmaları da hemen yapılacak. Çalışma kapsamında kanalizasyon hatları için 13 milyon, yağmur suyu hatları için 7 milyon lira harcandı. Yaklaşık 2,5 milyon liraya mal olacak zemin kaplama ve asfalt işiyle de toplamda sadece bu bölgeye 22,5 milyon liralık yatırım yapmış olacağız” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181