Bursa Büyükbalıklı-Konaklı köylerini birbirine bağlayan köprü açıldı!
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce projelendirilen ve Büyükbalıklı ile Konaklı köylerini birbirine bağlayan köprü, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından trafiğe açıldı. Köprünün açılışı nedeniyle düzenlenen törene, Başkan Altepe’nin yanı sıra Büyükbalıklı Mahalle Muhtarı Akif Cebeci, Büyükşehir bürokratları ve vatandaşlar katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükbalıklı ile Konaklı köyleri arasındaki araç geçişini rahatlatan köprünün 600 bin TL’ye mal olduğunu söyledi. Bütünşehir uygulamasıyla birlikte Büyükşehir olarak Bursa’nın her bir bölgesinde nerede sıkıntı varsa el attıklarını ve çözüme kavuşturduklarını söyleyen Başkan Altepe, onlardan birinin de Büyükbalıklı-Konaklı Köprüsü olduğunu ifade etti. Bütünşehir olduktan sonra İl Özel İdaresi’nin görevlerini üstlendiklerini, eskiden 7 milyon TL harcanan ulaşıma sadece bu dönemde 177 milyon TL harcadıklarını ifade eden Başkan Altepe, yatırımlardaki en önemli kalemin ulaşım olduğunu kaydetti. Bursa’nın yol yapım konusunda gerçekleştirdiği yatırımlarla Türkiye’de öne çıktığını, uygulanan birçok projenin diğer şehirler tarafından örnek alındığını belirten Başkan Altepe, “Sadece son dönemde köprülü kavşak ve köprü olarak 70’e yakın projeyi hizmete aldık. Onlardan biri de Büyükbalıklı ile Konaklı arasındaki bu köprü. Yolun sağlıklı işlemesi için bu projenin uygulanması gerekiyordu. Hemen arkadaşlarımız harekete geçti ve işi projelendirdi. 12 metre genişliğinde güzel bir köprü oldu. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Törende söz alan Büyükbalıklı Muhtarı Akif Cebeci ise, yapılan yatırım nedeniyle Başkan Altepe’ye şükranlarını iletti. Konuşmaların ardından protokol üyeleri, köprünün açılışını gerçekleştirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181