'Bursa'da Yıldırım'ın çehresi değişiyor!'
Rahmet, bereket, kardeşlik ve dostluk ayı Ramazan’ın değerine uygun en güzel şekilde yaşandığını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım İlçesi’nde yaşayan vatandaşlarla, Davutkadı Eşref Evcil İlkokulu bahçesinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Bursa’da Ramazan Bayramı’nın da en güzel şekilde geçeceğine inandığını söyleyen Başkan Altepe, “Bizler, çok güzel bir dine ve millete mensubuz. Ramazan ayını en güzel şekilde yaşıyoruz. Dünya mazlumlarının da gözü kulağı burada. Tüm Balkanlar, Kafkaslar ve Afrika da Türkiye’ye dua ediyor. Doğu Türkistan’daki mazlumlar da Türkiye’den destek bekliyor. Türkiye güçlü olsun, büyük olsun, lider ülke olsun istiyorlar. Çünkü Türkiye güçlü olursa onlar da güçlü ve mutlu olacak. Bu durumdan rahatsız olan durmuyor ama amaçlarına ulaşamayacaklar. Türkiye Cumhuriyeti dimdik ayakta kalacak. Şanlı bayrağımız kıyamete kadar dalgalanmaya devam edecek” dedi.

“Hedef, güçlü şehirlerle güçlü Türkiye”
Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın her köşesine ulaştığını ifade ederek, “Devletimiz her yerde, Bursa da her yerde. Balkanlarda da Batum’da da Türkiye var, Bursa var… Bizler de çalışmaya devam ediyoruz. Güçlü şehirlerle güçlü bir Türkiye’yi hedefliyoruz. Yıldırım’ın tüm problemlerini çözelim diye her konuda belediyelerimiz çalışıyor. Yıldırım her alanda gelişsin istiyoruz. Yıldırım’da yollar açılıyor, köprüler ve kavşaklar yapılıyor. Yıldırım’ın kesin çözümü olan projeleri hazırlıyoruz, yakında metro Yıldırım’ın altından geçecek. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

“Yıldırım’ın çehresi değişiyor”
Gökdere’den başlayıp Davutkadı’dan, yerin 20 m altından geçerek Şevket Yılmaz’a kadar ulaşan hafif raylı sistemin uygulanacağını ifade eden Başkan Altepe, teleferiğin Anadolu - Vatan Mahallesi’nin önüne ineceğini, dünya kentlerindeki güzel park uygulamalarından birinin de Zafer’e yapılacağını anlattı. Et-Balık tesislerinin taşınıp yaklaşık 60 bin metrekare alanın cazibe merkezi haline geleceğini de söyleyen Başkan Altepe, “Tüm caddelerde cepheler güzelleşiyor. Yıldırım’ın çehresi değişiyor. Yıldırım’ın her köşesine spor tesisi yapıyor, yeşil alanlar kazandırıyoruz. Okullara destek veriyoruz. İmam Hatip Lisesi yıkıldı, yenileniyor. Yıldırım İlkokulu ve Yıldırım Lisesi de yıkılacak ve yenilenecek. Tarihi de ayağa kaldırıyoruz. Ecdada sahip çıkıyoruz. Köklerine bağlı, ecdadımıza saygılıyız. Milli ve manevi değerlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Yıldırım için ne gerekiyorsa hep birlikte çalışacağız. Yıldırım için ne yapsak az” şeklinde konuştu.

Başkan Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi de ilçedeki çalışmalarından ötürü tebrik etti. Edebali ile Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın’ın da Ramazan ayının birlik ve beraberliği ve dayanışmayı arttırdığını ifade ettiği iftar programına Büyükşehir Belediyesi bürokratları da katıldı. Başkan Altepe, iftarın ardından vatandaşlarla da sohbet etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181