Bursa Demirtaş'da cadde ve sokaklar yenileniyor!
Daha modern ve planlı bir şehir inşa etmek adına çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçenin en hızlı gelişen bölgelerinden Demirtaş’ta çıkmaz sokak ve caddeleri de bir bir ulaşıma açıyor.

İmar planlarının revize edilerek uygulanmasının ardından gösterdiği hızlı gelişme ile dikkat çeken Demirtaş’ta ulaşım yatırımları yoğun bir şekilde devam ediyor. Sakarya Mahallesi’nde bulunan çıkmaz sokaklardan Akasya Sokak, 1004. Sokak, Dere Sokak, 1102. Sokak ile Pamukdere Caddesi üzerinde bulunan ve kamulaştırma işlemleri tamamlanan binalar yıkılarak, çıkmaz sokak ve cadde ulaşılabilir hale geldi. Sakarya Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Demirtaş, Osmangazi’nin hızlı ve planlı gelişen bölgelerinden birisi. İmar planlarının uygulanması ile birlikte hızlı bir yapılaşmanın yaşandığı Demirtaş, modern bir yapıya kavuşuyor. Osmangazi Belediyesi olarak bizler de bu hızlı gelişimin getirdiği her türlü alt ve üst yapı eksikliğini kısa sürede gidererek, bu gelişimin önünü açıyoruz” dedi.

Yaşanan hızlı gelişime paralel olarak, yapılan imar düzenlemeleri ve şuyulandırma çalışmaları sonucu elde edilen yeni yollar ve caddelerin planlara uygun şekilde düzenlendiğini ifade eden Başkan Mustafa Dündar, “Bu yollar üzerinde kalan eski yapılar yıkılarak, yeni sokaklar açıyoruz. Bugün itibariyle yaklaşık 5 yeni sokak açtık. Bunun yanında 15 metrelik Pamukludere Caddesi’ni de kısa süre içerisinde ulaşıma açıyoruz. 15 metrelik imar yolu, 40 metre uzunluğunda ve Sakarya Mahallemiz’deki ulaşıma ciddi bir rahatlama getirecek. Pamukludere Caddesi, yapılacak altyapı ve asfalt çalışmalarının ardından güzel bir görünüme kavuşacak. Demirtaş Mahallemiz’e hayırlı olsun” diye konuştu.

Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181