Bursa Emlak Müşavirleri iftarda buluştu!
Bursa Emlak Müşavirleri ve Esnaf Odası'nın ev sahipliğinde bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen iftar organizasyonu büyük bir katılım ile Merinos Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Odaya kayıtlı üyelerin katılımı ile gerçekleşen organizasyona iş, siyaset ve kamu sektörünün önde gelen isimleri de katılım göstererek destek verdi. İstanbul, Kocaeli ve Düzce emlak odası başkanlarınında hazır bulunduğu organizasyonun açılış konuşmasını yapan Bursa Emlak Müşavirleri ve Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkan Erdal Çelebi, her yıl geleneksel hale gelen iftar organizasyonunun sektördeki birliktelik duygusunu geliştirdiğini söyledi.

Başkan Çelebi yaptığı konuşmada
,"Biz BEMO olarak tüm üyelerimize en iyi biçimde hizmet vermeye gayret ediyoruz. Bunun yanı sıra kentimize de neler katabiliriz diye kafa yoruyoruz. Ekonomideki belirsizlik ortamında dahi bizler sektörümüzü yukarıya taşımaya çalıştık. Emlak sektöründeki gelinen son durum bu çalışmalarımızın bir sonucudur. Bu gecede bizleri yalnız bırakmayan ve davetimize katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından sahneye çıkan "Sema Gösteri Grubu" ise misafirlere keyifli bir iftar programı sundu.


Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181