Bursa Gayrimenkul Fuarı 6 Nisan'da açılıyor
Bursa ve çevre illerde yapılan ve yapılmakta olan en marka konut projelerini ziyaretçileri ile buluşturacak olan IRES BURSA GAYRİMENKUL FUARI için geri sayım başladı. Tüyap Bursa ve BTSO öncülüğünde, İMSİAD ve BEMO işbirliği ile gerçekleşecek fuarda Bursa'nın önde gelen birçok inşaat firması da yeni projelerini görücüye çıkaracak.

6 Nisan - 10 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleşecek olan fuarda konut alıcıları birbirinden özel projeleri birarada bulma imkanı bulacak. Yurt içi ziyaretçilerin yanı sıra yurt dışından da çok sayıda ziyaretçi ağırlayan Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın bu yılda büyük ilgi görmesi bekleniyor. 

Geçtiğimiz yıl Bursa İnşaat Fuarı kapsamında organize edilen “Konut Projeleri Özel Bölümü”nün büyük ilgi görmesi ile bu yıl 2.kez düzenlenecek olan fuarda gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen ve birikimlerini doğru değerlendirmek isteyenlere uygun faiz oranları ile seçkin avantajlı fırsatlar sunulacak.

Utku Çalışkan/EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181