Bursa Gayrimenkul Ödülleri 7 Nisan'da sahiplerini buluyor!
Bu yıl ilki düzenlenecek olan Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri için geri sayım heyecanı başladı.

İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katarak özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 - Bursa Gayrimenkul Ödülleri 7 Nisan Perşembe akşamı Crowne Plaza Otel Bursa'da gerçekleşecek ödül töreni ile görkemli bir finale imza atacak. İnşaat sektörünün önde gelen markalarının başvurularını yaptığı ve birbirinden değerli projelerin aday olduğu gayrimenkul ödülleri özellikleri bakımından da birçok ilki bünyesinde barındırıyor. Gayrimenkul sektörünün en prestijli ödül organizasyonları arasında gösterilen "Şehrin Yıldızları 2016 - Gayrimenkul Ödülleri" inşaat sektörü içinde yeni bir heyecan olma özelliği taşıyor.

GECENİN SUNUCUSU ÖZLEM YILDIZ OLACAK

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün en önemli isimlerinin katılacağı görkemli gecenin sunuculuğunu ekranların sevilen ismi Özlem Yıldız yapacak.

Geceye katılımların davetiye ile yapılacağı Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri karşılama kokteyli ile başlayacak olup, protokol ve açılış konuşmalarının ardından düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.


Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181