Bursa Gemlik’te ilçe girişi yenileniyor!
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Girişi Dörtyol Mevkii ve Hisartepe Mahallesi çevresinin kent estetiğine uygun biçimde güzelleştirdiklerini söyledi. Bursa-İstanbul Karayolu üzerinde bulunan ilçe girişinden günde 35 binin üzerinde araç geçtiğine dikkat çeken Refik Yılmaz, Gemlik’e yakışır bir ilçe girişi yapacaklarını ifade etti.

Hisartepe Mahallesi yamaçlarına bodur bitkiler, mevsimlik çiçekler, ağaçlandırma, çevre düzenlemesi ve şev taşı döşeme çalışmaları yaptıklarını vurgulayan Refik Yılmaz, yürüyüş yolları ile birlikte bölgenin değiştiğini açıkladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “İlçemizin girişi Hisartepe Dörtyol Mevkii ve Üniversite girişinin yeniden düzenlenmesi ve yeşil alan çalışmalarıyla daha güzel hale gelecek. Kent Estetiğine en uygun çalışmaları hizmete koyuyoruz. Gemlik’in tamamında bu çalışmaları yapacağız. Daha yeşil daha güzel bir Gemlik için çalışmalarımız devam edecek” dedi. Refik Yılmaz, Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. 

Gemlik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181