Bursa İstanbul Caddesi'ndeki binalar yeni bir görünüme kavuşuyor!
Cephe sağlıklaştırma çalışmalarına kent merkezinden sonra kent girişlerindeki ana arterlerde de devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi’nin kent meydanından girişte ana yola cepheli binalardaki görüntü kirliliğini de ortadan kaldırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘kalite kenti’ hedefi doğrultusunda özellikle ana arterlerdeki tüm kötü görüntüleri kaldırıp, kente daha estetik bir imaj kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Atatürk Caddesi ile başlayıp, Cumhuriyet Caddesi, Altıparmak Caddesi, eski sebze hali yanında Ankara yoluna cepheli binalar, Mehmet Akif Mahallesi’nde çevre yoluna cepheli biralarda yapılan cephe sağlıklaştırma çalışmalarını İstanbul Caddesi’nde de Ovaakça Mahallesi’nde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi’ndeki ikinci etap çalışmalarını Kent Meydanı’ndan girişte yola cepheli binalarda başlattı. İnşaatı devam eden Kent Meydanı – Terminal Hattı projesi kapsamında yapılacak 9 üst geçit ile farklı bir görüntü kazanacak İstanbul Caddesi, cephe sağlıklaştırma çalışmasıyla daha estetik bir görüntüye bürünecek.

Hedef; kalite kenti Bursa
Genç Osman üstgeçidinin hemen yanındaki adada başlatılan cephe sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘kalite kenti Bursa’ hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini vurguladı. İstanbul Caddesi’nde raylı sistemle birlikte tamamen bir dönüşüm yaşanacağını hatırlatan Başkan Altepe, “Kentimizin tüm girişlerindeki kötü görüntüleri ortadan kaldırıyoruz. İstanbul Caddesi’nin Kent Meydanı’nın kuzey doğu köşesi en kötü görüntünün olduğu adaydı. Bu nedenle cephe sağlıklaştırma çalışmalarımızı bu bölgede de başladık. Yapılan çalışmalarla çirkin görüntü tamamen ortadan kalkacak” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181