Bursa'nın Ova trafiği yeni Yunuseli Yolu'yla rahatlayacak!
Yaptığı yatırımlarla şehrin her bir bölgesini ulaşılabilir kılan ve ulaşımda alternatif hatlar açmaya özen gösteren Büyükşehir Belediyesi, Yunuseli Kanalı’nın iki tarafında başlatılan ve semt merkezinde sona eren yolları Dereçavuş’a uzatma çalışmalarını hızlandırdı. Kanal boyunca devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mayıs ayı içerisinde tamamlanacak çalışmalarla birlikte Yunuseli Yolu kullanılarak Mudanya, Kurşunlu ve Yalova istikametlerine yolculuk yapılabileceğini açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yunuseli Yolu’nun Dereçavuş’a uzatılması yönündeki çalışmaları denetledi. Büyükşehir Belediyesi olarak trafiği rahatlatma yönündeki hamlelere devam ettiklerini belirten Başkan Altepe, onlardan birinin de şu anda düzenleme çalışmaları devam eden ve Yunuseli Kanalı’nın iki tarafında da uzayan kara yolu olduğunu ifade etti. Daha önce Yunuseli semt merkezine kadar gelen yolun başlatılan çalışmalarla uzatılacağını ve 3 kilometrelik mesafedeki Dereçavuş’a bağlanacağını söyleyen Başkan Altepe, inşaatın tamamlanmasının ardından artık Yunuseli semt merkezi kullanılmadan doğrudan kanal yoluyla Mudanya, Kurşunlu ve Yalova istikametlerine yolculuk yapılabileceğini vurguladı. İnşaat çalışmaları süren Yunuseli Yolu’nun ‘Armutköy ve Yeniceaabat’tan yapılacak bağlantılarla’ tüm ovadaki trafiği önemli ölçüde rahatlatacağını ifade eden Başkan Altepe, “Böylelikle İstanbul ile Mudanya yolları yeni bir alternatif yola daha kavuşmuş olacak. Yunuseli semt merkezinin kullanma zorunluluğu ortadan kalkacak. Bu yolumuz inşallah mayıs ayı içerisinde bitecek. Şimdiden Bursa halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181