Bursa Panayır-Yunuseli arasındaki yol genişletiliyor!
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı daha ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla Panayır Kavşağı-Yunuseli arasındaki 4 kilometrelik yolda projelendirilen genişletme ve köprü düzenleme çalışmalarının başlatıldığını açıkladı. Başkan Altepe, yapılacak ilavelerle birlikte Bursa’nın kent içi trafik yükünü azaltacak 4 şeritli kaliteli bir yola ve Yunuseli Kanalı üzerinde modern köprülere kavuşacağını söyledi.

Başkan Altepe, Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte, ulaşıma nefes aldıracak Panayır Kavşağı Yunuseli arasındaki yol imalat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın ulaşılabilir bir kent olması yolundaki çalışmaları hızla sürdüğünü anlatan Başkan Altepe, “Bu konuda özellikle merkez Osmangazi ile diğer ilçelerin direkt bağlantısın sağlayacak, şehir içi trafiğe çözüm olacak alternatif yolları artırmaya devam ediyoruz” dedi. Onlardan birinin de şu anda inşaat çalışmaları başlayan Panayır Kavşağı ile Yunuseli arasındaki 4 kilometrelik yol olduğunu kaydeden Başkan Altepe, “Bu ve diğer bağlantı yollarıyla birlikte Bursamızda ilçeler arası ulaşımı kolaylaştıracak birbirinden güzel alternatif güzergahlar oluşacak” diye konuştu.

Başkan Altepe, yeni yolun 4 şeritli 2 yol olarak planlandığını ve kısa zaman sonra çalışmaların tamamlanmasını öngördüklerini belirtti. Eski yolun 2 şeritli tek yol olarak planlandığını, yeni düzenlemelerle mevcut potansiyeli 2 katına çıkardıklarını vurgulayan Başkan Altepe, “Aynı zamanda, Panayır Kavşağı ile Yeniceabat arasındaki kanal üzerinde bulunan köprüleri de yeniliyoruz. Bazı köprüleri sil baştan yapıyoruz. İnşallah yapacağımız bu düzenlemelerle birlikte bölge, sürücülere ve insanlara nefes aldıracak bir potansiyele sahip olacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181