Bursa Sıhhiye Bulvarı'na kavuştu!
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni açılan bulvar ile yapılaşma ve nüfus yoğunluğunun sürekli arttığı bölgede artık trafik sorunu yaşanmayacağını söyledi.

Bursa kent merkezinde yeni yollar, köprü ve kavşaklar ile raylı sistem yatırımlarıyla ulaşım sorununu önemli ölçüde ortadan kaldıran Büyükşehir Belediyesi, nüfus yoğunluğunun artamaya başladığı yeni yerleşim alanlarına da yeni yollar kazandırmaya devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Balat, Minareliçavuş, Doğanköy ve Cezaevi bölgesinin trafik yükünü ortadan kaldırmak amacıyla yaptırılan Sıhhiye Bulvarı tamamlandı. Toplam 1,5 kilometre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde, çift gidiş – geliş olarak yapılan yolda tretuvar düzenlemeleri de tamamlanırken, kullanıma açılan yol bölge trafiğine nefes aldırdı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, iş, okul ve alışverişlerine zaman kaybetmeden sorunsuz bir şekilde gidebilmesi, ulaşımda konforun da artması amacıyla yol açma çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini söyledi. Geçit, Balat ve Mudanya yolu bölgesinin de son yıllarda hızlı gelişim gösterdiğini ve yapılaşma yoğunluğunun artmaya başladığını dile getiren Başkan Altepe, “Bu bölgede ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmaması amacıyla Oyak Renault Fabrikasının kuzeyinde, fabrikanın hemen bitişiğinde 25 metrelik bir bulvar yaptık. Bu yol Balat, Minareliçavuş, Doğanköy ve cezaevi bölgesine de hizmet verecek. Sıhhiye Bulvarı bölgemiz için hayırlı olsun” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181