Bursa'ya 2 yeni AVM yapılıyor!
Bursa'da Nilüfer Belediyesi tarafından yap işlet devret modeliyle Odunluk Mahallesi'nde yeni bir Alışveriş Merkezi inşa ediliyor. Nilüfer Belediyesi ayrıca İzmir Yolunda kendisine ait 500 metrekare inşaat yapılacak alanı plaza yapılmak üzere Bursaspor'a verdi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Odunluk Bölgesinde kendilerine ait arsayı yap işlet devret modeliyle yapılması için kiralık olarak verdiklerini belirterek, "Şimdi stadyum için Carrefour yanına bir metro istasyonu yapılacak. Bu istasyonun hemen yanıbaşında bir AVM yapılıyor. Altında 500 araçlık otoparkı var. Üzerinde alışveriş mekanları ve konser salonu, kafetarya ve benzeri eğlence mekanları olacak. Bursaray istasyonuna da hizmet verecek bir sosyal tesis olacak" dedi. Bozbey, Büyükşehir Belediyesi ile bu AVM'nin kapasitesi konusunda bir sorun da yaşanmadığını sözlerine ekledi.

BURSASPOR'UN GELİRE İHTİYACI VAR
İzmir Yoluna Bursaspor Plaza yapılacağını da ifade eden Başkan Bozbey, arsayı Bursaspor'a verdiklerini belirterek, "Yerini hazırladık. Yaklaşık 450-500 metrekare inşaat yapılacak bir alan. Bize ait bir yer. Bursaspor'a işletmeleri için veriyoruz. Store yapacaklar, kafe yapacaklar. Bursaspor'a gelir getirmesi lazım. Bursaspor'un gelire ihtiyacı var. Çünkü bu borçla Bursaspor'un sürdürülebilirliği gittikçe zayıflıyor. Bunu bir sisteme bağlamak lazım" diye konuştu.Nilüfer'e iki yeni AVM yapılıyor Bursa'da Nilüfer Belediyesi tarafından yap işlet devret modeliyle Odunluk Mahallesinde yeni bir Alışveriş Merkezi inşa ediliyor. Nilüfer Belediyesi ayrıca İzmir Yolunda kendisine ait 500 metrekare inşaat yapılacak alanı plaza yapılmak üzere Bursaspor'a verdi.

A Gazete 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181