Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm ve alt yapı çalışmaları hızla devam ediyor!
Yıldırım Belediyesi, ilçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına kentsel dönüşüm çalışmalarını kararlılıkla sürdürürken aynı zamanda altyapı hizmetleriyle şehri modern hale getiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda genişletilen ve açılan yeni yollar ulaşımı rahatlatırken ilçedeki fiziki gelişime de artı değer katıyor. Yapılan uygulamalar sonucunda 2016’da 9 bin 539 metre, 2017’de 6 bin 45 metre, son iki sene içinde ise toplamda 15 bin 584 metre yeni yol Yıldırım’a kazandırıldı. Şehirdeki yerleşim alanlarının artması ile birlikte ihtiyaç duyulan yolları da vatandaşların hizmetine sunmaya devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım, hızla büyüyen ilçelerden biri olma özelliğiyle yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Biz de yaptığımız çalışmalarla şehrimizi yeni yollar ve altyapı yatırımlarıyla birlikte kalkınmasını, modern ve ideal şehir konumuna gelmesini sağlıyoruz” dedi.
 
ŞEHRİN GELECEĞİNE YATIRIM
Kentsel dönüşümün tamamlayıcı unsurlarından biri olan ulaşım alanında yaptıkları uygulamaların önemini vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Hizmet alanının genişlemesi ile birlikte vatandaşlarımızın talepleri de çoğalıyor. Vatandaşlarımızın kullanımına sunduğumuz kilometrelerce yollarla Yıldırım’ı yaşanabilir şehir konuma getiriyoruz. İlçemiz nüfus bakımından Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olmasının yanı sıra en hızlı büyüyen ilçeleri arasında. Bunun sonucunda şehrimizin ulaşım ağına yeni imar yolları ekleyerek hem trafik sorununun önüne geçiyor hem de vatandaşlarımıza ulaşımda nefes aldırıyoruz” diye konuştu. Altyapı çalışmalarının Yıldırım’ın geleceğini inşa etme yolunda doğrudan etki ettiğine dikkat çeken Başkan Edebali, “Planlı ve modern yapılaşmayı sağlam temellere oturtulmuş altyapı ile destekliyoruz. En ince ayrıntısına kadar titizlikle planladığımız projelerle geleceğe yatırım yapıyoruz. Yıldırım’ı yaşanabilir şehir konumuna getirerek geleceğe taşıyoruz ” şeklinde görüşlerini belirtti.

Yıldırım Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181