"Bursa'da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"
Line Tv'de yayınlanan ve Utku Çalışkan'ın hazırlayıp sunduğu Emlak Sayfası programına katılan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, İstanbul-Bursa Otoyol projesinin kent için büyük bir önem taşıdığını ve köprünün açılmasıyla Bursa'da hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını açıkladı.

Kentsel dönüşüm başta olmak üzere Bursa'nın geleceğini ilgilendiren ana gündem maddeleri hakkında açıklamalarda bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, İstanbul-Bursa Otoyol projesinin Bursa için bir dönüm noktası olacağını söyledi. Vali Karaloğlu,"Köprü açıldıktan sonra, İstanbul kentimize daha da yaklaşacak. Türkiye'nin ve dünya'nın örnek projelerinden bir tanesi olan İzmit Körfez Köprüsü ile İstanbul-Bursa arası 40 dakika kadar inecek. Bu gerçekten büyük bir imkandır. Bursa Valiliği olarak yaptığımız otoyol etki analiz çalışmasının sonuçları da bu projenin ne kadar önemli olduğunu ortaya çıkaran değerli bir araştırma oldu. Köprünün bitmesi ile İstanbul Bursa'ya bağlanmasıyla Bursa'da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Başta sanayi, turizm ve inşaat sektörleri olmak üzere Bursa'da herşey değişecektir" dedi.

BURSA VALİSİ MÜNİR KARALOĞLU,"BURSA'YA VE BURSALILARA ÇOK GÜVENİYORUM"

Bursa'da devam eden kamu yatırımları ile ilgili de açıklamalarda bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, kentin tamamını ilgilendiren büyük projeleri hayata geçirmek için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Başta Otoyol projesi olmak üzere; Şehir Hastanesi, Oto Test Merkezi ve devam eden birçok yatırımın kentin geleceğine yapılmış yatırımlar olduğunu söyleyen Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa'nın değerinin her geçen gün artacağını ve rekabet koşullarının da değişme göstereceğinin altını çizdi. Vali Karaloğlu," Ben Bursa'ya, sanayicilerine ve müteşebbislerine çok güveniyorum. Bursa ülkemizde hiçbir şehire benzemeyen özel bir kent. Bursa, Türkiye'nin lokolomotifi diyebileceğimiz bir şehir. Umuyorum ki kentimiz ortaya çıkabilecek bu rekabet ortamında büyük başarılara imza atacaktır" dedi.



Tuğba Gülten / EmlakSayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181