Büyükşehir Bayırbucak'a yardım ediyor!
Suriye’deki savaşta yaralanan ve ilaç olmadığı için hayat mücadelesi veren Müslümanlar için Bursa’da başlatılan ilaç seferberliği, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle çığ gibi büyümeye devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin konuyla ilgili çağrıda bulunmasının ardından oluşturulan tırlardan biri daha yola çıkarıldı. İlaç ve bakım malzemelerinin bulunduğu yardım tırı, Büyükşehir Belediyesi’nin Doğanbey Otoparkı’nda düzenlenen törenle bölgeye uğurlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde AK Parti gençlik teşkilatlarıyla birlikte özel bir organizasyon gerçekleştirildiğini söyledi. Suriye’de savaşın sıkıntısını yaşayan halkın derdini paylaştıklarını anlatan Başkan Altepe, “Bursa olarak Bayırbucak başta olmak üzere savaşı yaşayan kardeşlerimizin bulunduğu bölgenin ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ediyoruz. Çetin kış şartlarında oradaki mücadele ve savaş devam ediyor. Suriye’de başta Türkmen kardeşlerimiz olmak üzere dostlarımız büyük sıkıntı içindeler. Bizler de her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek, onlara moral ve destek vermek için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz” diye konuştu.

Gençlik teşkilatlarının bölgeye giderek durumu yerinde gördüklerini vurgulayan Başkan Altepe, “Yapılan incelemede görüldüğü gibi, bölgede ilaç, ağrı kesici, cerrahi müdahale için narkoz ve tıbbi malzemelerin beklentisi vardı. Başlatılan kampanya ile Bursa merkezinden ve tüm ilçelerimizden önemli ölçüde ilaç toplandı ve bir tır hazırlandı. Bugün bu tırı gönderiyoruz. İnşallah yaralarına merhem olsun…” dedi.

Başkan Altepe, çalışmaların devamedeceğini ifade ederek, talepler doğrultusunda eksikliklerin giderileceğini kaydederek, “İnşallah en kısa zamanda bu sıkıntılar biter ve Suriye de barış ve huzur dolu güzel günlerine kavuşur” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181