Büyükşehir Belediyesi Altınkum plajlarını temizliyor!
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı bir kent haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Altınkum sahillerinin de temizliğinin yapıldığını söyledi.

Bursa’yı tüm değerleriyle sağlıklı bir geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelere ulaşan hizmetlerinin yanı sıra sahillerdeki temizlik ve bakım çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınkum sahilinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da kendisine eşlik ettiği inceleme hakkında bilgi veren Başkan Altepe, sahil kenti Bursa’nın sahillerinin tüm noktalarında çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Başkan Altepe, Gemlik, Karacabey ve Mudanya sahillerinin titizlikle yaza hazırlandığını kaydederek, “Bursa’nın tüm sahillerinin yaz mevsimine hazırlanması ve Bursalı hemşehrilerimizin denizden daha fazla faydalanması için Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir çalışma içindeyiz. Bursalılar bu yıl, pırıl pırıl sahillerden ve denizden istifade etsinler istiyoruz” dedi.

Mudanya İlçesi’nde Güzelyalı’nın hemen doğusunda kalan Altınkum bölgesinde yapılan çalışmaları anlatan Başkan Altepe, “Altınkum’da da sahillerimiz temizleniyor, bakımı yapılıyor. Adı Altınkum ama kumu pek yoktu, buraya yaklaşık 50 km mesafeden kum da taşınıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak buradaki tüm eksikleri gideriyoruz. Denizin, plajın ve kıyıların temizliği ile çevre bakımını yapıyoruz. Sahillerimizin kalitesinin artması ve yaz günlerinde vatandaşların sahillerden faydalanabilmelerini amaçlıyoruz. Herşey Bursalıların daha güzel bir yaz geçirebilmeleri ve Gemlik Körfezi’nden ve denizden daha fazla istifade edebilmeleri için…” şeklinde konuştu. Başkan Altepe, Altınkum’da vatandaşlarla da sohbet ederek bölgenin ihtiyaçlarını yerinde tespit etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181