Büyükşehir'den 60 milyon liralık hizmet aracı yatırımı!
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçe ve köy bağlantı yollarının yanı sıra arazi ve tarla yollarıyla birlikte yaklaşık 7 bin kilometrelik yol ağında hizmet verdiklerini belirterek, her geçen gün güçlenen hizmet filosu ile kentin her köşesine kesintisiz hizmet ulaştırdıklarını söyledi.

Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçirirken, hizmet ağına yeni eklenen tüm ilçelerde de alt yapı başta olmak üzere her alanda önemli yatırımları başlatan Büyükşehir Belediyesi, hizmette aksamanın yaşanmaması için tüm ilçelerdeki şantiyeleri yeni ekipman ve iş makineleri ile donatıyor. İlçelere has oluşturulan makine parkurları ile iş makinelerinin bir ilçeden başka ilçeye taşınmasının önüne geçilirken, böylelikle çalışmaların daha kısa zamanda sonlandırılması amaçlanıyor. Özellikle yol yapım çalışmalarında kullanılacak 8 adet damperli kamyon ile 6 adet arazöz de Büyükşehir hizmet filosuna eklenen yeni araçlar oldu.

8 ayda 60 milyonluk araç
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, iş makinelerinin bir ilçeden başta bir ilçeye taşınmasıyla yaşanan zaman kaybının önüne geçmek amacıyla 10 ayrı bölgede şantiyeler oluşturduklarını belirterek, tüm şantiyeleri de yeni hizmet araçlarıyla donattıklarını söyledi. Toplam 11 bin metrekare alanda 1070 mahalleye gece gündüz hizmet götürdüklerini dile getiren Başkan Altepe, “Hizmetin aksamadan, sağlıklı bir şekilde sunulması için güçlü makine parkına ihtiyaç var. Biz de alet işler el övünür mantığıyla araç filomuzu her geçen gün güçlendiriyoruz. Yeni aldığımız 8 damperli kamyon ve 6 arazöz de yaklaşım 3,5 milyon liraya mal oldu. 17 ilçede arazi ve tarla yollarıyla birlikte yaklaşık 7 bin kilometrelik yol ağında hizmet veriyoruz. Yol yapım malzemelerini taşıyacak bu araçlarımızla filomuza güç katmış olduk. Bu araçlarımız çok fonksiyonlu araçlar. Sadece yol çalışmalarında değil, olası yangınlara anında müdahale etme kabiliyetleri de var. Araçlarımız Bursa’ya ve ilçelerimize hayırlı olsun” dedi.

Bu arada son 8 ayda alınan yaklaşık 60 milyon liralık 235 yeni hizmet aracı ile birlikte Büyükşehir araç filosu 998 araca ulaştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181