Büyükşehir İnegöl'de köy yollarını asfaltlıyor!
İnegöl'ün birçok bölgesinde, eşzamanlı olarak yol yapım çalışmalarının başlatıldığını, bazı bölgelerde de sıcak asfalt için hazırlık yapıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 1.5 yıl içerisinde Bursa’da asfaltlanmayan köy yolu kalmayacağını söyledi.

Başkan Altepe, Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte İnegöl’de sürdürülen asfaltlama çalışmalarını inceledi. Yolu ‘medeniyet’ olarak gördüklerini ve tüm köylerin yollarını silbaştan düzenlediklerini belirten Başkan Altepe, 1 yılda yeni bölgelerde 170 milyon TL’lik ‘asfalt’ harcaması yaptıklarını hatırlattı. 16 ilçede olduğu gibi İnegöl’de de yol yapım çalışmalarının sürdüğünü, merkezin yanında köylerin de bu haktan yararlandığını söyleyen Başkan Altepe, İnegöl’de 91 köyü ulaşılabilir kılmak için uğraştıklarını vurguladı. Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü bütçesiyle ekonominin atardamarı olan yol yapım çalışmalarına özel önem verdiklerini kaydeden Başkan Altepe, “Yol yapım çalışmalarına büyük özen gösteriyoruz. Şu anda da Ortaköy’den Muratköy’e, Soğukdere’den Maden’e, Gazelli’ye giden yolların çalışması sürüyor. Bir yandan yollar genişletiliyor diğer yandan sağlıklı bir alt yapı hazırlanarak üzerine kaliteli asfalt dökülüyor” dedi.

Başkan Altepe, Bursa’nın tüm köylerinde başlatılan asfaltlama çalışmalarının en geç 1.5 yıl içerisinde tamamlanacağını ve kentin her yönüyle ulaşılabilir kılınacağını belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181