Büyükşehir İnegöl'ün çehresini yeniliyor!
Bursa’nın her köşesine hizmetlerini ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, İnegöl’ün de çehresini değiştiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte İnegöl’de yol kenarlarında devam eden rekreasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerdeki çalışmaları hızla sürdürdüklerini anlatan Başkan Altepe, “Bir yandan altyapı, üstyapı ve tesislerle ilgilenirken diğer taraftan da yeşil alanlarımız ve parklarımızda da gerekli düzenlemeleri ve bakımı yapıyoruz” dedi.

Başkan Altepe, İnegöl’ün her köşesinde çalışmalarının olduğunu belirterek, “Özellikle büyük parklar, başta Hikmet Şahin Parkı olmak üzere, tüm parkların bakımı, onarımı ve düzenlemesi de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor. Yeşil alan ve peyzaj düzenlemeleri çok önemli. İnegöl’de Bursa Ankara Yolu üzerinde, yolun kuzeyinde bulunan alan da Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleniyor. Peyzaj, yol ve tretuvar çalışmalarıyla güzel bir düzenleme yapılıyor. Yeni yeşil alanlar oluşturuluyor. Yol boyunca rekreasyon çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Başkan Altepe, düzenlemelerin İnegöl’e değer katacağını sözlerine ekledi.


Bursa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181