Büyükşehir Yenice'nin yollarını yeniliyor!
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kenti sağlıklı ve modern bir geleceğe taşıyan çalışmaları kapsamında İnegöl Yenice’de uzun zamandır beklenen yol düzenleme ve asfalt çalışmalarının gerçekleştirildiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar tüm ilçelerde devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte İnegöl Yenice’de devam eden yol ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Altepe, Bursa’da ulaşım ve yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, “İlçelerimizdeki yolların yapılmasını önemsiyoruz. İnegöl İlçesi’nin de tüm bölgelerinde yol çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan İnegöl merkezi ve köy yolları yapılırken, diğer taraftan da daha önce belde olan önemli yerleşim merkezlerimizden Yenice’nin yoluyla ilgili çalışmamızı yapıyoruz. Uzun zamandır talep vardı. 4 km gidiş ve 4 km dönüş olmak üzere 8 km yolda çalışmalarımız başladı” diye konuştu.

Yenice’ye gidiş yolunun asfalt çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlandığını kaydeden Başkan Altepe, “Yenice’den merkeze geliş yolunda da şu anda bir yandan BUSKİ hattı çekiliyor. Onun da tamamlanmasıyla dönüş yolunun asfalt kaplaması yapılacak. Yenice’nin uzun zamandır beklediği çalışmalar da gerçekleşmiş olacak” dedi.

Başkan Altepe, toplam 8 km’lik yolun maliyetinin ise 2,5 milyon TL (2,5 trilyon) olduğunu sözlerine ekleyerek, yolların yenilenmesiyle bölgenin ulaşımının daha rahatlayacağını ifade etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181