Daha yeşil bir Gemlik için çalışmalar yapılıyor!
Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerinin yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. Bir yandan çocuk parkları ve yeşil alan sayısını artıran ekipler, diğer yandan da okul çevreleri başta olmak üzere yeni yapılan tüm sokaklarda da seferber olarak, daha yeşil daha güzel bir Gemlik için ağaçlandırma çalışmalarında hız kesmiyorlar.

Hamidiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi ve çevresi ile Günaydın Sokakta ağaçlandırma çalışmalarını artıran Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, Pembe Çiçekli Akasya, At Kestanesi, Akçaağaç, Oya Ağaçları ve Bahar Çiçekleri ile Mahallenin çehresini değiştiriyorlar. Aynı anda Çınar İlkokulu çevresinde de çalışan ekipler, burada Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan kaldırımlara da ağaçlandırma çalışması yapıyorlar. Okul ve yanındaki Halı Saha etrafında da ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmasını yürüten ekipler, ilçenin estetik değerlerde marka değerinin artırılması yönünde büyük katkı sunuyorlar.

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal, Sahil boylarında başlayan ağaçlandırma, budama, çiçeklendirme çalışmalarını ilçenin dört bir yanında devam ettirdiklerini kaydederek, okul çevrelerinde ve yeni yapılan cadde ve sokaklarda da aynı titizlikle çalıştıklarını söyledi. Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın talimatları doğrultusunda ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarına ara vermeyeceklerini anlatan Uysal, daha yeşil bir Gemlik için yapılan hizmetlerin Mahalle statüsüne dönüşen eski köylerde de devam ettiğini sözlerine ekledi.

Gemlik Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181