Elfi Akademi seminerine yoğun ilgi!
Elfi Akademi ev sahipliği ve sponsorluğunda ‘Daralan piyasalarda emlak işinde nasıl başarılı olunur?’ adlı seminer programı Sheraton Bursa'da gerçekleşti.

Işıkören Danışmanlık kurucu ortağı Hilmi Işıkören'in konuşmacı olarak katıldığı seminerde emlak sektöründe başarılı olmanın yolları ve motivasyon kültürünün iş hayatındaki önemi hakkında tüyolar verildi. İş hayatında karamsarlığa yer olmadığını belirten Hilmi Işıkören “Piyasalar kötüye gitse de satın alma tamamen durmaz sadece azalır. Emlak işi doğru yapıldığı takdirde her dönemin işidir. İşini doğru yapanlar gelecekte yasalarla daha da güçlenecek, diğerleri ise sektörden dışlanacaklardır. Gelecek bir gün geldiğinde orada olmak için bugünden doğru şekilde çalışmak ve hazırlıklı olmak şarttır. İş daima hazırlıklı olana gider" dedi.

Elfi Akademi Kurucusu Özkan Aydemir "Meslektaşlarımızın gelişimi için elimizden geleni yapacağız"

Emlak sektöründe profesyonel bakış açısının kazanılması adına önemli projelere imza atan ve akademi projesi ile yeni bir dönem başlatan Elfi Gayrimenkul Kurucusu Özkan Aydemir, sektörün gelişimi ve yenilenmesi için ilk adımı attıklarını söyledi. Aydemir,"Elfi olarak elimizi taşın altına koyarak bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Akademi projemiz zaman içinde güçlenerek çok daha faydalı bir hale gelecektir diye düşünüyoruz" dedi.

Sektör temsilcilerinin yoğun bir ilgi gösterdiği ve Elfi Akademinin ilk organizasyonu olma özelliği taşıyan seminer programı sonunda katılımcılara Elfi Akademisi sertifikası verildi.


Utku Çalışkan/Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181