Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi'ne büyük ilgi!

Dünya üzerinde gerçekleşen sermaye akışının, Türkiye'nin lokomotif sektörlerinin başında gelen “emlak” sektörüne nasıl etki edeceğinin ele alındığı "Bursa Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi" Crowne Plaza Hotel'de gerçekleşti.

İş dünyası temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği organizasyona Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak ve BESOB Başkan Vekili Fahrettin Bilgit olmak üzere çok sayıda bürokrat ile sivil toplum kuruluşu temsilcisi katlırken zirvenin gündem oturumundaki konuşmacıları ise İstanbul Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Nizameddin Aşa, Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, İzmir Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Mesut Güleroğlu ve Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu oldu.

Türkiye'nin en önemli ekonomistlerinden ve araştırmacılarından Doç.Dr. Ramazan Kurtoğlu'nun ana konuşmacı olduğu organizasyonda yeni dünya düzeninde para ve gayrimenkul kavramlarının birbirleri üzerindeki etkileri de masaya yatırıldı.

Bursalıların büyük ilgi gösterdiği organizasyonun açılış konuşmasını yapan EmlakSayfasi.com.tr Kurucusu Utku Çalışkan, emlak ve gayrimenkul sektörünün gelişmesiyle beraber tüm sektörlerin doğrudan etkilendiğini ve bu kapsamda hazırlanan "Emlak Zirvesi" programının önemli bir amaca yönelik olduğunu söyledi. Çalışkan,"Emlak Zirvesi organizasyonumuzun ilk durağını Bursa olarak belirlemiştik. Türkiye'nin en gözde kentlerinin başında gelen ve değeri her geçen gün artan Bursa'da düzenlenen bu organizasyonumuz gelecek adına da oldukça önemli bir adımdı. Umuyoruz ki ülke ekonomisi adına büyük bir öneme sahip emlak ve inşaat sektörleri için yeni bir başlangıç olacaktır. Bu kapsamda projemize destek olan tüm çözüm ortaklarımıza ve katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

Emlak Zirvesi organizasyonlarının farklı şehirlerde de devam edeceğini belirten Utku Çalışkan, bir sonraki zirvenin Balıkesir'de gerçekleşeceğini ve bu doğrultu da çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181