Evke Yapı'dan 3 ödüllü prestij!
EmlakSayfasi.com.tr tarafından düzenlenen ve bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri'ne Evke Flex Office ve Evke Trade Tower projeleri ile katılan Evke Yapı, almış olduğu 3 ödülle önemli bir başarıya imza attı.

"En İyi Ofis" ve "
Yaşama Değer Katan Ofis Projesi" kategorilerinde Evke Flex Office ile Bölgesine Değer Katan Ofis Projesi kategorisinde Evke Trade Tower projesi ile ödül alan Evke Yapı,emlak ve gayrimenkul sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan Şehrin Yıldızları 2016'da damga vurdu.

Alınan ödüller hakkında açıklamalarda bulunan Evke Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Evke, ödüllerin başarılı bir ekibin eseri olduğunu söyledi. Projelerin doğuşundan tamamlanma sürecine kadar emeği geçen herkese teşekkür eden Evke, üç ödül almaktan dolayı ayrıca büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181