Gemlik Belediyesi'nden Hamidiye Mahallesine estetik dokunuş!
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kent Estetiğine uygun, insan odaklı alt yapı ve üst yapı yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi. Gemlik Belediyesi ekiplerinin, Hamidiye Mahallesi Krom Sokak, Han Arkası Sokak, Açık Otopark ve Çevresi, Ziraat Bankası çevresi ile GTSO Gazi İlkokulu çevresinde kaldırım genişletme, ağaçlandırma, çiçeklendirme ve bu bölgeleri araç geçişine ve trafiğe kapatma çalışmaları tamamlanmak üzere. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kent Estetiğine Uygun, İnsan Odaklı çalışmaları aynı anda gerçekleştirdiklerini ifade etti. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, öğrencilerin yanı sıra bölge esnafına yönelik de oldukça önemli ve anlamlı olan çalışmaları kısa sürede tamamlayacaklarını vurguladı. 

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve Hamidiye Mahallesi Muhtarı Necmi Ünlü ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bölgedeki esnaflar, öğrenciler ve öğretmenler ile de sohbet etti. “İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” şiarıyla hareket ettiklerini anlatan Refik Yılmaz, bölgenin nefes alırken, daha da güzelleşeceğini açıkladı. Mahalle ve sokakları İstiklal Caddesi ile birleştiren tüm yerlerde kent estetiğine uygun çalışmaları sürdüreceklerini belirten Yılmaz, çalışmalara destek veren esnaflara da teşekkür etti.

Hamidiye Mahallesi Muhtarı Necmi Ünlü’de, bölge esnafı, öğretmenler ve öğrenciler ile velilerinin talep ettiği bu çalışmayı ivedilikle yerine getiren Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür etti. Esnafların kaldırımlarının genişletildiğini, ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarıyla mahallesinin daha da güzelleştiğini kaydeden Necmi Ünlü, “Mahallemiz Kent Estetiğine uygun güzel çalışma ile daha da güzelleşecek. Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Gemlik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181