Gemlik Cihatlı Mahallesi'nde 4 metruk bina daha yıkıldı!
Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Cihatlı Mahallesinde bulunan 4 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.Son üç yılda 300’e yakın metruk bina yıkımını gerçekleştiren ekipler Cihatlı Mahallesi merkezinde bulunan 94, 96, 179 ve 181 numaralı 4 adet metruk binanın yıkımını da tamamladılar. Fen İşleri Müdürü Hasan Tahsin Aydın’ın gözetiminde yapılan yıkım çalışmaları başarıyla tamamlandı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda, metruk bina yıkımlarını devam ettirdiklerini ifade eden Hasan Tahsin Aydın, tehlike saçan ve madde bağımlılarının uğrak yeri haline dönüşen metruk binaların yıkımı ile mücadelenin süreceğini bildirdi. Encümen kararı sonrasında yıkımları ivedilikle yaptıklarını anlatan Hasan Tahsin Aydın, Gemlik Merkezinin yanı sıra Cihatlı gibi köy statüsünden mahalle statüsüne dönüşen mahallelerde de çalışmaların süreceğini söyledi. 

Gemlik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181