Gemlik Gazhane Caddesi'nin park ve trafik sorunu çözüldü!
Uzun yıllardır park ve trafik sorunu ile anılan Gemlik Gazhane Caddesinde, çözüm adına en somut adım atılarak, sorunun ana kaynağı olan parklar tek şeride düşürüldü. Altyapısı ve asfaltı da yenilenen Gemlik’in eski caddelerinden Gazhane Caddesinin son durumunu, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da yerinde inceledi.
  
"İstişare ile hizmet"
Bölge esnafı ile de sohbet eden Yılmaz; "Bizim son dönemdeki çalışmalarımızdan olumlu sonuç almamızdaki en önemli unsur, vatandaşlarımıza sorarak hareket etmemizdir. Gazhane Caddesi ile alakalı da sürekli olarak otoparklardan dolayı araçların geçemediği, araçlarda maddi hasar oluştuğu ve bölgede bulunan firmaların arka bölümünde mal indirdiklerinden dolayı sıkışıklığın arttığı tarafımıza iletilmişti. Hem kendimiz, hem de teknik arkadaşlarımız caddeyi en çok kullananlar ve esnafla konuyu istişare ederek çözüme ulaştırdılar. Zaten tek şerit olan Gazhane caddemizde, yolun sağ yönü, yani şehre doğru olan yönünde otoparka izin verilecek. Bu da trafiğin akıcılığını hızlandıracak. Ayrıca manevra kabiliyetini de artırmak ve olası maddi hasarlara yol açmamak için, kaldırımları daha alçak planladık. Gemlik’in bildik caddelerinden olan caddemizin, değeri daha da artmış, daha kullanışlı hale gelmiştir" dedi.
  
"Gemlik’in her yeri değerlenecek"
Yılmaz sözlerinin devamında Gemlik’in diğer bölgeleri ile alakalı da açıklama yaparak; ‘’Yeni Devlet Hastanemizin yapımıyla, Gemlik’in farklı bölgeleri de değerleniyor. Önceden yüzüne bakılmayan yerler, bugün değer arz ediyor. Gazhane Caddemiz, son dönemdeki çalışmalarımızla nasıl değerlendiyse, Gemlik’in farklı noktaları da aynı şekilde değerlenecektir. Her bölgede çalışacak, her bölgeye değer getireceğiz. Bunun en net örneklerinden biri de, çevre yolunun karşı bölümüdür. Dün yüzüne bakılmayan yerler, altyapı çalışmalarımız, yol çalışmalarımız ve Gemlik’in en prestij yerlerinden biri olan Bölge Parkımızla, değeri hızla artan gözde yerler olmuştur. Gemlik yatırım için Bursa’nın en uygun ilçesidir. Çünkü yakın zamanda Gemlik’in her yeri değerlenecektir’’ şeklinde konuştu. 
  
Gazhane Caddesindeki çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ile birlikte yakından takip eden Refik Yılmaz, ilçenin tamamını cazibe merkezi haline getireceklerini sözlerine ekledi. 


Gemlik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181