Gemlik Kent Meydanı çalışmaları hızla devam ediyor!
Gemlik Belediyesi’nin Kent Meydanı Büyütme, Güzelleştirme ve Çevre Düzenleme Çalışmaları hız kesmiyor. Bir yandan BUSKİ kanalıyla Çarşı Deresinde temizleme çalışmaları yapılırken, diğer yandan da Park ve Bahçeler Müdürlüğü aracılığıyla meydan büyütme çalışmaları, kent estetiğine uygun biçimde ilerliyor. Yıkımı gerçekleşen Merkez Solaksubaşı Çarşı Camii yerinde Kent Meydanı Projesine yönelik çalışmalar artarak sürdürülüyor.

Çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk ile birlikte yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Kent Meydanını Kent estetiğine uygun olarak büyütüyoruz” dedi. Bölgeye gölgelik yaparken, görsel estetik katacak olan Çınar ve Ihlamur ağaçları dikileceğini, taş parke kaplama çalışmalarının yanı sıra, çiçeklendirme çalışmaları da yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, oturma grupları ile birlikte ilçeye yakışacak meydan çalışmalarında bir etabın daha geçileceğini söyledi.

Ihlamur ve Çınar Ağacı fidanı dikim çalışmalarına da bizzat katılan Refik Yılmaz, daha yeşil, daha güzel bir Gemlik için çalışmaların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Gemlik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181