Gemlik Kent Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi son durum!
Gemlik Belediye Meclisinin Mayıs ayı 2. Oturumu Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Belediye Meclis salonunda yapıldı. Teyzesinin vefatı nedeniyle şehir dışında bulunan Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın yerine oturumu Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu yönetti. Belediye Meclis üyelerinin tamamı Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a başsağlığı dileklerini iletirken, 21 maddelik komisyon raporları görüşülüp, karara bağlandı.
  
Oturum öncesinde kürsüye gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahiller Daire Başkanlığından Mimar Engin Küçük, Kent Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi konusunda gelinen aşamalar hakkında bilgi verdi. Kıyı Kenar Çizgisi, Kafeterya ve Çay Bahçesi Alanları, Denize Tam Hâkim Meydan Projesi, deniz dolgu ve otopark alanları konusunda açıklamalarda bulunan Mimar Engin Küçük, proje kapsamındaki dolgu alanı ve yol çalışmaları projelerinin de tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti. Ak Parti adına Ercan Barutçuoğlu, MHP adına Osman Doğan ve CHP adına da Özgür Aksoy’un önerilerini de dinleyen Engin Küçük, muhalefetin, otopark, Atatürk ve Şehitler Anıtlarının aynı bölümde değerlendirilmesi, sergi alanları ve çay bahçelerinin estetik yapısı konusundaki görüşlerini not aldığını açıkladı. Ayrıca derelerin işlevsel hale getirilmesi, yürüyüş yolları ve köprüler konusundaki görüşlerde değerlendirildi.

Belediye Meclisi Mayıs ayı ikinci oturumu raporların görüşülüp oylanması ile sona erdi. 
 
Gemlik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181