Gemlik Lise Caddesi'nde trafiği rahatlatacak hamle!
Gemlik Demirsubaşı Mahallesinde sokağın girişini kapatan ve metruk halde olmasından dolayı bölgede yaşayanları rahatsız eden binanın yıkımı sonrasında, Lise Yokuşunun girişi de açılmış oldu. Gemlik Belediye Meclisi, yıkım ile ilgili kamulaştırma kararını önceki aylarda almıştı. Yıkılan bina, çift yönlü trafik akışında caddeye müdahil olduğu için büyük sorun yaratmaktaydı. 
   
Yıkım çalışmalarını Fen İşleri Müdürü Hasan Tahsin Aydın ile birlikte yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ‘'Hizmeti bazen yıkarak, bazen de yaparak vatandaşa sunuyoruz. Bu yokuşumuzda da vatandaşlarımızın uzun süredir rahatsızlıkları vardı. Bugün Anadolu Lisesi olan Eski Gemlik Lisesinin bulunduğu bölgeler ve Balıkpazarı Gemlik'in eski yerleşimidir. Lise Caddesi ve Askerlik Şubesi bölgesinde yeni bir planlama yapacağız. Gemlik'in eski yerleşimi dediğimiz yerler de, Gemlik'e yakışır olacak. Nasıl Gemlik'e ilk yerleşenler bu bölgeleri önemsediyse, bizler de bu bölgelerin değerini artıracak çalışmalar yapacağız. Gemlik Belediyesini de buralara taşımaya yönelik düşüncemiz var'' dedi.
   
Bölgedeki trafiği de rahatlattıklarını ifade eden Refik Yılmaz, Demirsubaşı Mahallesini Şehit Cemal Sokak ve Lise Caddesine bağlayan bölgedeki trafik akışının da bu yıkım ile birlikte rahat nefes alacağını sözlerine ekledi. 

Gemlik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181