Gemlik'te 2 metruk bina daha yıkıldı!
Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Osmaniye ve Eşref Dinçer Mahalleleri arasında kalan eski Pazar Caddesi Ahmet Süren Meydanındaki iki riskli binanın daha yıkımını tamamladılar. Ağır hasarlı olduğu için risk taşıyan Onur ve Çakır Apartmanları daha önce tahliye edilmişti. Gemlik’te son bir yıl içinde 4 riskli binanın daha yıkımını tamamlayan ekipler, Onur ve Çakır Apartmanlarının yıkımını da gerçekleştirdiler.
  
Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli ve Fen İşleri Müdürü Hasan Tahsin Aydın’ın gözetiminde gerçekleşen yıkım çalışmaları, başarıyla tamamlandı. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, tespit edilen hasarlı binaların tahliye ve yıkım çalışmalarının devam edeceğini belirterek, “Fen İşleri Müdürlüğü yıkım ekiplerimiz, bir yandan Kaçak yapılarla mücadeleyi, diğer yandan da metruk binaların yıkımını gerçekleştirirken, riskli binalar konusunda da çalışmalar yapıyorlar. İki yıl içinde 6 hasarlı ve risk taşıyan binanın yıkımını tamamladık. Önümüzdeki süreçte buna benzer hasarlı binaların da yıkımını yapacağız. İnsan odaklı çalışmalar yapıyoruz. Gemlik Belediyesi olarak yeni toplu konut alanları için çaba gösterip, toplu konutlar inşa ederken, riskli binaları da yıkarak, can kayıplarının önüne geçiyoruz. Bu konuda ciddi çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Gemlik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181