Gemlik'te hastane inşaatı ilerliyor!
2015 yılı Mayıs ayında temeli atılan hastanenin yıl içinde hizmete girmesi bekleniyor. Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Belediye Başkanı Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli ve Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şahmeran Çelenkoğlu ile birlikte hastane inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, mühendis ve mimarların yanı sıra Müteahhit Bülent Kırcal’dan bilgi aldı.

Kaba inşaatının 4 katı biten ve çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte ince işçilik çalışmaları süren Modern Bölge Hastanesinin ulaşımını kolaylaştıracak projeleri hazırladıklarını kaydeden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “ulaşım yollarında kamulaştırma kararları alındı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından da onaylandı. Gemlik Belediyesi olarak yolları genişletme çalışmalarına başlayacağız. Hastane inşaatının hızla ilerlemesi bizi mutlu ediyor. 83 milyon liralık bu dev yatırım yılsonunda hizmete girecek. Eksiksiz olması için tüm birimler titiz bir çalışma sergiliyor. İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181