Gemlik'te metruk bina yıkımları devam ediyor!
İki yıl içinde 200’ün üzerinde metruk bina yıkımı gerçekleştiren ekipler, Osmaniye Mahallesi Şehit Mehmetçik Sokakta bulunan 47 ve 63 nolu metruk binalar ile İstiklal Caddesinde bulunan bir başka metruk binanın yıkımını tamamladı. Bir yandan görsel kirliliğin önüne geçen ve tehlike saçan metruk binaların ortadan kaldırılmasını sağlayan ekipler, diğer yandan da muhtemel madde bağımlılarının uğrak yeri olan bu binaların yıkımıyla toplumsal bir başka sorunun da önüne geçmiş oluyor.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, tespit edilen metruk binaların, encümen kararı sonrasında ivedilikle yıkıldığını belirterek, şehir merkezinin yanı sıra mahalle statüsüne dönüşen eski köylerdeki metruk bina yıkımlarının da devam edeceğini söyledi. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kaçak yapılarla olan mücadelenin de devam ettiğini belirterek, bu konudaki çalışmaları da titizlikle yürüttüklerini sözlerine ekledi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181