Gemlik'te Narlı Camii'sinin temeli atıldı!
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Narlı Mahallesinin Marka değerini artırmayı hedeflediklerini belirterek, Kalkındırma Kooperatifine restore sonrası tahsis edilen eski okul binasını buna örnek gösterdi. Eski camiinin yıkımı sonrasında çevresindeki binaları da kamulaştırdıklarını açıklayan Refik Yılmaz, demir ve beton ihtiyacını karşılamak için alınan meclis kararını hatırlatarak, Mahalleye Selçuklu Mimarisinde modern bir cami kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, son beş yıl içinde özel sektör işbirliğiyle 8 okul protokolü imzaladıklarını, Narlı Camiinin de 9. Cami inşaatı olduğunu vurguladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'de, Narlı Camiinin bereketli olduğunu ifade ederek, "Daha işin en başında hep beraberiz. Narlı Mahallemiz Selçuklu Mimarisinde güzel bir camiye kavuşacak" dedi. Çarşı Camii İmam Hatibi Sabri Aslan ve İlçe Müftüsü Muammer Turan'ın dualarıyla temeli atılan Camii inşaatı, vatandaşlarında katılımıyla coşkulu bir temel atma törenine dönüştü. Narlı Muhtarı Salim Özdemir, Cami Yaptırma Derneği Başkanı Mehmet Başat'ta, Recep Altepe ve Refik Yılmaz'a teşekkür ederek, Narlı Mahallesine yönelik tüm yatırım ve hizmetler adına mutluluklarını dile getirdiler.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181