Gemlik Umurbey'de Meydan ve Kentsel Dönüşüm çalışmaları devam ediyor!
Gemlik Belediyesi’nin Meydan ve Kentsel Dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. 600 yıllık geçmişi bulunan Umurbey Mahallesinde eski trafoyu yıkarak, kent meydanına kazandıran Gemlik Belediyesi ekipleri, mevcut trafoyu da minimize ederek, Umurbey mahallesini kaba görünümden kurtarmış oldu. Çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bir anlamda kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında gerçekleşen meydan çalışmalarının şehre nefes aldırdığını söyledi.

Ekonomik ömrü dolmuş, risk taşıyan kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra, okulları, sağlık ocaklarını, camileri yenilediklerine dikkat çeken Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Umurbey Mahallesi Meydan Çalışmalarının da hızla devam ettiğini belirtti. Kamulaştırma çalışmalarının devam ettiği meydanda, önümüzdeki günlerde Tarım Kooperatifi eski binasının da yıkılacağını hatırlatan Refik Yılmaz, “Kentsel Dönüşüm ve Meydan Çalışmalarını ilçemizin her bölgesinde aynı anda başarıyla yürütüyoruz. Köy statüsünden Mahalle Statüsüne dönüşen bölgelerimizde de Kent Meydanı ve Kentsel Dönüşüm çalışmaları yapılıyor. Gemlik’e nefes aldıracak önemli projeleri bir bir yaşama geçiriyoruz” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kent Meydanı çalışmalarının tamamlandığında Türkiye’nin üçüncü Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın doğum yeri Umurbey’e çok yakışacağını sözlerine ekledi. 

Gemlik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181