Gökhan Taş, Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi'ne geliyor

Emlak ve gayrimenkul sektörünün yenilikçi buluşması 2.Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi, 9 Aralık 2017'de Sheraton Bursa'da gerçekleşecek.

Bu yıl ikinci kez düzenlenecek zirvenin konuşmacıları arasında yer alan Coldwell Banker Türkiye Direktörü Gökhan Taş, emlak sektörünü yakından ilgilendiren konuların başında gelen yeni emlak yasası ve franchise markaların sektörel katkıları hakkında önemli açıklamalarda bulunacak.

Dünyanın ilk gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker'ın Türkiye Direktörlüğünü yapan Gökhan Taş2006 yılı Temmuz ayı itibariyle gayrimenkul yatırımcısı iken nitelikli aracılık hizmetleri eksikliğini görerek gayrimenkul sektörüne katılmıştır. Tamamen ticari çalışan ve konusunda en başarılı sonuçlara ulaşan uluslararası bir markanın franchise ofisi ile İstanbul / İkitelli’de hizmet vermiştir. 7 yıl boyunca bulunduğu uluslararası gayrimenkul franchise sektöründe:

2011 ve 2012 yıllarında Ticari Satış Cirosunda Dünya 1.si
2009 yılında Avrupa Ticari Ciro 1.si
2011 ve 2012 yıllarında Türkiye’de “Konut + Ticari” Ciro 1.si
2009 – 2011- 2012 yıllarında Türkiye Ticari Ciro 1.si

Ayrıca uluslar arası kategoride 100.000 kişi arsından en yüksek ciro elde eden ilk dilimdeki kişilerin aldığı 4 farklı ciro ve hizmet ödüllerine sahiptir.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181