Gürsu Belediyesi'nden kaçak abonelere dönüşüm şartı ile af!
Gürsu Belediye Meclisi Kasım 2015 tarihinde oybirliği ile Saldığı kararla, gelişim sahası içinde sorunlu olan Yenidoğan Mahallesi başta olmak üzere, Yıldırım Belediye Meclisinin yapmış olduğu çalışmayı kendine örnek alarak, 14 mahallesi için alt yapı çalışmalarına başlattı.İlçede konuşlu olan kayıtlı 20 bin 679 kayıtlı binadan, halen 3 bin 291 binanın su, elektrik, doğalgaz aboneliğinden faydalanamadığı öğrenildi.

GÜÇLÜ BİR İNŞAAT SEKTÖRÜMÜZ VAR
Kaçak binalarının alt yapı hizmeti alabilmeleri için yoğun çaba gösteren MHP, CHP Belediye meclis üyeleri alman karardan memnun olduklarını belirtti. Sorunun çözümünde sıradışı yorumları ile en başından beri takipçisi olan MHP Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal, "Türkiye'nin kanayan yarası iktidar ve muhalefet partililerin taşın altına elini koyması ile birlikte orta! akılla çözülmüştür. Önümüzdeki günlerde bir ortak çalışmayada ihtiyacımız var. İlçenin binalarının yüzde 78i deprem riski taşıyor. Mahalle bazında, he mahalleyide bu kapsamda bölgelere ayırabiliriz. Kentsel dönüşümü rantsal bölüşüm haline getirmeden, sağlık, spor,kültür,dini tesisleri ve yeşil alanları katletmeyen planlama yaparak, Bursa'nın eı yoğun göç alan ilçesini değiştirebiliriz. Güçlü bir inşaat sektörümüz var. O firmalar öncülüğünde Bursa'ya rol model olmak, vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek asli görevimizdir" dedi.

A Gazete

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181