Hamidiye parkı İnegöl 'ün örnek parkı olacak!
Şehrin her mahallesinde otopark ve çocuk oyun alanları oluşturma çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, Hamidiye Mahallesi Kaplan Sokakta içerisinde; otopark, çocuk oyun grubu ve fitness aletlerinin de yer aldığı 2300 m2’lik yeşil alan uygulamasında sona yaklaştı. 1 ay içerisinde tamamlanması beklenen alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, parkın örnek parklardan biri olacağını söyledi.

HER MAHALLEYE BİR PARK
İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Adil Kansu, İnegöl’ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Belediye olarak halkın taleplerini sürekli ön planda tuttuklarını kaydeden Kansu, “Bu kapsamda ilçenin yaşam kalitesini artırmaya yönelik şehrin farklı noktalarında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bugün de Hamidiye Mahallesi Kaplan Sokaktayız. AK Parti ilçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz ve mahalle teşkilat başkanımızla birlikte yapımı devam eden mahalle otoparkı ile çocuk oyun alanı uygulamasını hem incelemek hem de çalışmaları yerinde görmek amacıyla buradayız. Bildiğiniz gibi İnegöl Belediyesi olarak Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park Bahçeler Müdürlüğü olarak her alanda çalışıyoruz. Her mahallemize bir park kazandırmak ve merkez mahallelerde bu sayıyı arttırarak uygulamaya devam ediyoruz” dedi.

NEZİH BİR PARK OLACAK
Kaplan Sokaktaki alanın daha önce atıl vaziyette olduğunu hatırlatan Kansu, “Bugün de Kaplan Sokaktayız. Burası atıl bir durumdaydı. Biz de mevcut ağaçları koruyarak güzel, nezih bir park yapıyoruz. Buranın yaklaşık 2300 m2 alanı var. 270 m2’si 18 araçlık otopark olarak düzenleniyor. Ortadaki alanda da fitness aletleri, 300 m2 alan üzerinde çocuk oyun grubu, 370 m2 alanda da ağaçlandırma, yeşillendirme yapıyoruz. Kalan 1400 m2’de sert zemin uygulaması yapılacak” diye konuştu.

ÖRNEK PARKLARDAN BİRİ OLACAK
Parkın örnek parklardan biri olacağını da ifade eden Adil Kansu, “Burası bizim örnek parklarımızdan biri olacak. Erguvan ve akasya ağaçları dikerek yeşillendirme ve ağaçlandırmaya özen göstereceğiz. Bu çalışmanın belediyemize maliyeti yaklaşık 140 bin TL. Hamidiye Mahallemizde bundan önce de Başoğlu Sokakta, Hacımolla Sokakta, Filiz Sokakta, Kutlu Sokakta ve Şentürk Sokakta otopark ve çocuk oyun grubu parklarını yapmıştık. İnşallah 1 aya kadar Kaplan Sokaktaki bu çalışmamızın da montajları, kauçuk zemin uygulaması ve çocuk oyun grubu ile fitness aletlerinin montajı tamamlanacak ve hizmete açılacak” şeklinde konuştu.
Adil Kansu, şuanda Akhisar’da ve diğer mahallelerde benzer çalışmaların devam ettiğini de dile getirerek çalışmaların ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

İnegöl Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181