İmsiad gayrimenkul fuarında rekor hedefliyor
İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya İMSİAD Yönetim Kurulu ve İMSİAD üyeleri büyük ilgi gösterdi.

İnşaat sektörünün içinde bulunduğu durum başta olmak üzere sektörün gelişimi ve kente oluşturacağı katma değer için neler yapılması gerektiğinin masaya yatırıldığı toplantıda gayrimenkul fuarı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunuldu. 

Toplantıda konuşan Başkan Mescioğlu, “Bizim ekmeğimiz, aşımız inşaatçılık. Sektörümüzde dünya standartlarında inovatif projeleri Bursa’ya kazandırmak için cansiperane çalışıyoruz. 2015 yılı içinde dünyayı yakından takip edebilmek için Dubai’den Azerbaycan’a kadar sektörümüzü yakından ilgilendiren fuarlarda yeniliklerin takipçisi olduk. 2016 yılında da İMSİAD olarak bu hareketliliğimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Gayrimenkul fuarının bu yıl ki hedefi rekor katılım

6-10 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek Gayrimenkul Fuarı için yoğun bir tempo içinde olduklarını aktaran Başkan Mescioğlu, “Rekor katılımlı bir fuar gerçekleştireceğiz. Şimdiden başta İstanbul olmak üzere gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında heyecanlı bir bekleyiş söz konusu. Şehrimize kazandırdığımız bu fuar için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tüm çalışmalarımız Bursa'nın geleceği için...

2015 yılı içerisinde yabancılara bin 501 konut satışı gerçekleştirdiklerini ve bu sayede, Türkiye’ye birçok sektörden daha fazla döviz kazandırdıklarına dikkat çeken Başkan Mescioğlu, şunları sıraladı: “Yabancıya konut satışında yüzde 57,3’lük bir artış söz konusu. Bu rakamı daha da yukarılara çıkarmak için kaliteli projeler üretmeye devam edeceğiz. Her türlü zorluğa katlanarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yılmadan Bursa için üretmeye, istihdama katkı sağlamaya ve ekonomiyi canlandırmaya devam edeceğiz.”

Tuğba Gülten / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181