İnegöl Aşağıballık'a 130 bin TL'lik yol çalışması!

2014 seçimlerinin ardından kırsal mahallelerin sorumluluğunu üzerine alarak bu bölgelerde adeta yatırım atağı başlatan İnegöl Belediyesi, bazı kesimlerde kar yağışı başlamasına rağmen hava koşullarının elverişli olduğu bölgelerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Aşağıballık Mahallesinde 700 metrelik yol İnegöl Belediyesi tarafından asfaltlanarak kış öncesi mahalle sakinleri çamur yoldan kurtarıldı.

130 BİN TL’YE MAL OLDU
Pazar günü devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, kırsal mahallelere hizmetin sürdüğünü belirterek “29 Mart yerel seçimlerinin ardından İnegöl’ümüze mahalle olarak bağlanan 95 kırsal mahallemizden biri olan Aşağıballık Mahallemizdeyiz. İnegöl Belediyesi olarak yaklaşık 700 metre sıcak asfalt çalışmamız var burada. Çalışma kapsamında 350 ton PMT ve yaklaşık 700 ton sıcak asfalt uyguluyoruz. Bu çalışmanın Belediyemize maliyeti ise yaklaşık 130 bin TL” dedi.

KIRSALDA İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
29 Mart seçimlerinin ardından İnegöl Belediyesi olarak 95 kırsal mahallede yoğun bir iyileştirme çalışması başlattıklarını da vurgulayan Eşref Yiğit, “Bu çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Altyapıdan üst yapıya, çocuk parkından futbol sahalarına ve ürün toplama merkezlerine kadar kırsal mahallelerimizin ihtiyacı olan her hizmeti sunmaya gayret ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de kırsal mahallelerimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için İnegöl Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

“ÇAMURDAN KURTULDUK”
Aşağıballık Mahalle Muhtarı Ahmet Beyhan ise asfaltın yapılmasıyla mahalle sakinlerinin çamurdan kurtulduklarını ifade ederek, “İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a ve Başkan yardımcılarına çok teşekkür ediyoruz. Yapılan çalışmadan çok memnun olduk. Allah razı olsun çamurdan kurtulduk” şeklinde konuştu.

İnegöl Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181