İnegöl Belediyesi metruk bina yıkımlarına devam ediyor!
İnegöl’ü modern bir şehre dönüştürmek adına düzenlemelerini sürdüren İnegöl Belediyesi, Mahmudiye Mahallesinde aynı zamanda park sorununa da çözüm olacak metruk binanın kamulaştırmasını tamamlayıp yıkımını gerçekleştirdi.

Bir yandan Yeni İnegöl olarak adlandırılan TOKİ bölgesinin yapılanma çalışmaları sürerken bir yandan da şehrin merkezinde modern bir kent görünümünü oluşturmaya çalışan İnegöl Belediyesi, bu kapsamda dönem dönem yapılan kamulaştırmalar ve düzenlemelerle yeni sokaklar açıp oluşturulan otopark alanlarıyla da park sorununa çözümler üretiyor.

İnegöl Belediyesi, bu vizyonla hayata geçirdiği düzenlemelere bir yenisini daha ekledi. Şehrin ara sokaklarını rahatlatmak ve park sorununun çözümü için kamulaştırma çalışmaları kapsamında İnegöl Belediyesi tarafından kamulaştırılan metruk bina Salı günü gerçekleştirilen çalışmayla yıkıldı. Mahmudiye Mahallesi Suyolu Caddesi üzerinde bulunan iki katlı bina, yaklaşık 200 bin lira bedelle kamulaştırıldı. 215 metrekare alana sahip binanın, İnegöl Belediyesine ait iş makineleri tarafından Salı günü yıkımı gerçekleştirildi.

SOKAK AÇILDI
Yıkılan binanın bulunduğu alan Suyolu Caddesi ile Girgin Sokağa geçişleri sağlamakla birlikte, cep otoparkının girişini de rahatlatacak. Bu düzenleme ile cadde üzerindeki trafik yoğunluğunun da giderilmesi planlanıyor.

İnegöl Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181