İnegöl Belediyespor misafirhanesinin inşaatı devam ediyor!
İnegöl Belediyesi’nin Yunus Emre Spor Kompleksi içerisinde yer alan Belediyespor Sosyal Tesis ve Misafirhane inşaatı devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, temeli atılan binanın inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

TESİSLEŞME SÜRÜYOR
İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Eşref Yiğit, ilçemizde sporu tabanı yayma hedefiyle her geçen gün yeni tesisler oluşturduklarını söyledi. Bunun yanı sıra onlarca branşta sporcu yetiştirildiğini ve ilçemizin bir değeri olarak gördükleri sporcuları gittikleri her müsabakada ve her başarıda verdikleri desteklerle yalnız bırakmadıklarını kaydeden Yiğit, “2011 yılında Bakanımız Sayın Faruk Çelik beyin katılımlarıyla açılışını yaptığımız Yunus Emre Spor Kompleksimiz sporun yaygınlaştırılması, teşvik edilmesi ve hizmetlerimizin şehir merkezinde sınırlı kalmayarak İnegöl’ümüzün dört bir köşesine yayılması hedefiyle oluşturduğumuz bir mekândır. Açıldığı günden bugüne kadar ilçemizde bulunan hem profesyonel sporcularımıza hem de spora gönül vermiş halkımıza en güzel şekilde hizmet eden bu merkezimiz ağırlıklı olarak Belediyespor’umuzun Voleybol A takımının antrenman çalışmaları için kullanılmaktadır. Belediyespor Voleybol takımımız 3 sezondur erkekler voleybol liginde ilçemizi ve Bursa’mızı başarılı bir şekilde temsil etmektedir. Her yıl artan tecrübesi ile izleyenlere zevk veren bir takım haline gelmiş ve en kısa zamanda da Avrupa arenasında mücadele edecek konuma da gelecektir. İlçemizden ve Bursa’mızdan yetişen sporcular başta olmak üzere farklı şehirlerden ve farklı kulüplerde yetişen sporcular ile yabancı sporcuların tercih ettiği bir kulüp olan Belediyespor takımımız bir yandan sportif başarıları yakalamaya çalışırken diğer yandan da Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’ın teşvik ve destekleriyle tesisleşme çalışmalarını da devam ettirmektedir” dedi.

MİSAFİR SPORCULAR DA KULLANACAK
Eşref Yiğit, voleybol takımının antrenmanlarını yaptığı Yunus Emre Spor Kompleksine ilave olarak misafirhane görevi yapacak bir bina daha ilave edildiğini de kaydederek “Bugün de burada yapılacak olan misafirhane binasının inşaatını incelemek üzere buradayız. 233 metrekare taban alanına sahip olacak şekilde projelendirilen misafirhanemiz 2 kattan oluşacak olup toplamda 466 metrekare alana sahip olacaktır. Binamız hem İnegöl Belediyespor oyuncularının kullanabileceği hem de sezon harici zamanlarda ilçemize gelen misafir sporcuların kullanımına sunulacaktır. Bu projenin belediyemize yaklaşık maliyeti 522 bin TL’dir” diye konuştu.

Daha iyi sportif başarılar elde etmenin yolunun iyi tesisler ile kaliteli ve ahlaklı sporculardan ve bunun yanında aynı hedef doğrultusunda ekip ruhu ile çalışan oyuncular topluluğundan geçtiğinin farkında olduklarını kaydeden Yiğit, “Onun için sporcularımız kullanımına sunduğumuz ortamlarında da kalitesinin yükseltilmesi anlamında faydalı bir çalışma olacağı kanaatindeyiz. Yapılacak olan sosyal tesisin ilçemize hayırlı olmasını diliyor emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İnegöl Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181