İnegöl'de arsa ve konut satışı ihalesi yapıldı!
İnegöl Belediyesi’nin mülkiyetindeki şehrin farklı bölgelerinde bulunan 12 taşınmaz için bugün ihaleye çıkıldı. Arsa ve konuttan oluşan 12 taşınmazın ihalesi Kapalı Zarf Usulü Teklif ve açık arttırma usulü ile dün saat 10.00’da Sani Konukoğlu konferans salonunda yapıldı.

12 TAŞINMAZDAN 5’İ SATILDI
Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Başkanlığındaki komisyon nezaretinde yapılan ihalede, 12 taşınmazdan 5’inin satışı gerçekleşti. 7 taşınmaza ise talep gelmedi.

1 MİLYON 247 BİN TL GELİR SAĞLANDI
İhale sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi’nin atıl durumda olan bazı taşınmazlarının satışıyla ilgili ihaleye çıkıldığını belirterek, “İnegöl Belediyemizin atıl durumda olup da projelerimizi finanse edebilmek adına ihaleye çıkarmış olduğumuz İnegöl’ün farklı mahallelerindeki 12 parça arsa ve meskenimizle alakalı satış ihalemizi gerçekleştirdik. Daha önce de ilanatını yapmıştık. 12 parça arsa ve evle alakalı farklı müracaatlar oldu. 5 taşınmazın satışı bugün gerçekleşti. Bundan da toplam 1 milyon 247 bin TL gelir sağlanmış oldu. Hayırlı uğurlu olsun diyoruz” dedi.

SATILMAYAN TAŞINMAZLAR YENİDEN DEĞERLENDİRİLECEK
Satışı gerçekleşmeyen taşınmazlarla ilgili de bilgi veren Aktaş, “Kalan taşınmazlardan 6 parçası hurdacılar diye tabir ettiğimiz şuan dere ötesinde kalan bölgede. Yaklaşık 1300, 1800 ve 2000 m2 civarındaki sanayi arsalarımızla ilgili bir talep olmadı. Burada esnaf arkadaşlarımız da ifade etti fiyatların biraz yüksekliğiyle alakalı. Beraberinde mobilya sektörü de 15 Temmuz sonrasındaki süreçle alakalı bekleme içerisinde. Belki bunun bir tereddüdü de vardır. İnşallah tekrar değerlendirip kamuoyu ile paylaşacağız. Satılan 5 parçanın alanlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

İnegöl Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181