İnegöl'e 12 derslikli ilköğretim okulu!
Hayırsever Selçuk Teşik tarafından ilçeye kazandırılması düşünülen 12 derslik ilköğretim için protokol imzalandı. Vali İzzettin Küçük’ün hazır bulunduğu protokol törenine Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ve hayırsever Selçuk Teşik de katıldı. Protokol öncesinde konuşan Selçuk Teşik, ülkemizin geleceğine ve güzel yarınlara kavuşması adına eğitime bir nebze katkı olabiliyorsak ne mutlu bizlere dedi.

“BUGÜNÜN YARINI; YARININ UMUDU OLAN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”
İmzalanan okul protokolü hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Hayırsever iş adamımız Sayın Selçuk Teşik tarafından Geleceğimizin teminatı Bugünün Yarını; Yarının Umudu olan çocuklarımız için yaptırılacak okul için bugün Bursa Valiliği binasında düzenlenen protokol ile ilk adım atıldı. Bildiğiniz üzere hayırsever iş adamımız daha önce şehrimizde eşi adına bir rehabilitasyon merkezi yaptırmıştı. Bugün gerçekleştirilen protokol ile de 1800 metrekarelik alana sahip 12 derslikten oluşan ve geniş donanımlara sahip bir ilköğretim okulu yaptıracak. Gerçekten kendilerinin yapmış olduğu bu güzel davranış kadirşinaslık örneği göstermektedir. Herkese örnek olması gereken bu iyilik hareketinden dolayı kendilerini kutlamak istiyorum” dedi.

“ŞEHRİMİZE DEĞER KATACAK HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYA DESTEK VERMEYE HAZIRIZ”
Eğitimin her açıdan gelişmesi noktasında belediye olarak elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız diyen Aktaş; “Bugün protokolü gerçekleştirilen okul binası için yapılacak 1800 metrekarelik alanın hafriyat işi ile inşaat alanına alt temel malzemesi serilme işlemini gerçekleştirdik. Biz yeter ki İnegöl’de bir okul yapılsın, yeter ki İnegöl’e bir yatırım yapılsın onun derdindeyiz. Belediye olarak şehrimize değer katacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazırız. Şehrimize kazandırılan eğitim alanındaki okulların sayılarının artırılması noktasında geçmişten bugüne kadar emek sarf eden herkese, özellikle bu okulun ilçemize kazandırılmasında katkıları olan Bursa Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Şahin Bey’e de teşekkürlerimizi sunarız. Her şey geleceğimizin teminatı çocuklarımız için” dedi.
Aktaş son olarak; “İnegöl’e kazandıracağı yeni eğitim yuvasından dolayı Hayırsever iş adamımız Selçuk Teşik’e şükranlarımızı sunuyor, ülkemizin müreffeh yarınlara ulaşması adına atılan bu adımların artması temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

“BUGÜN ÇOK HAYIRLI BİR İŞ İÇİN BİR ARAYA GELDİK”
İmzalanan okul protokolü hakkında açıklama yapan Vali İzzettin Küçük ise: " Bugün çok hayırlı bir iş için bir araya geldik. İnegöl’ün çok değerli hayırsever iş adamı Selçuk Bey, hayır işlerine bir yenisini daha ekliyor. Daha önce eşi adına bir rehabilitasyon merkezi yaptırmıştı ve şimdi onun yakınına bir ilköğretim okulu yaptırıyor. Bunu bir protokole bağlayacağız. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun var olsun. Hanımefendiye de buradan selamlarımızı iletiyoruz. Tabi bu güzel hayrın gerçekleşmesinde bölge milletvekilimizin de değerli katkıları var. Kaymakamımızın, Belediye Başkanımızın ve Milli Eğitimin aynı şekilde katkısı var. Hepsine ben ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“EN BÜYÜK DAVAMIZ EĞİTİM”
En büyük davamız eğitim davası diyen Vali Küçük; “Çocuklarımızı iyi yetiştirirsek pek çok sorun bizim için hafiflemiş olur. Eğer yetiştiremezsek her sorun büyür. Selçuk Beye tekrar teşekkür ediyorum, Allah rızkına kat be kat bereket versin. Kendisi İnegöl ve Bursa için değerli bir insan. Bu kıymetli okulun da İnegöl ve Bursa için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

İnegöl İlçesi Kemalpaşa Mahallesinde 12 derslikli olarak yapımına başlanacak olan projenin önümüzde ki eğitim döneminde hayata geçirilmesi bekleniyor.

İnegöl Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181