İnegöl Hamidiye Mahallesi otoparkı'na kavuştu!
Otopark alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; “Kent görsellerine ve estetiğine önem veren bir belediye olarak özellikle son yıllarda gerçekleştirdiğimiz projelerle şehrimizi yeniliyor ve şehrimize vizyon katıyoruz. Şehrimizdeki trafik ve araç sirkülâsyonunu rahatlatacak projeler geliştirerek şehre nefes aldıracak uygulamaları bir bir hayata geçiriyoruz. Özellikle ara sokaklarda gerçekleştirdiğimiz mahalle otoparkı uygulamalarımız bu hedef doğrultusunda hayata geçirdiğimiz projelerimizin en güzel örneklerindendir. Daha yaşanabilir bir İnegöl hedefiyle çıktığımız bu yolda gerçekleştirdiğimiz her yeni proje bu yolda bizi hedefimize bir adım daha yaklaştırıyor” dedi.

18 ARAÇLIK OTOPARK
Bugün de Hamidiye Mahallesi Şentürk Sokakta bulunan otopark alanı uygulamamızın açılışını yapmak üzere buradayız” diyen Kansu; “1128 metrekare alan üzerinde projelendirilen 18 araç kapasiteli otopark alanımızda sert zemin ve yeşil alan olmak üzere iki kısımdan oluşmaktadır. Yeşil alan dışında kalan bölge de sert zemin uygulaması için kırmızı, beyaz, gri ve siyah renkli taş uygulaması yapılmıştır. Zemin kaplamasında kullanılan döşeme taşları ile desen çalışması uygulanmıştır. Bu kentsel düzenleme çalışmasının belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 65 bin TL’dir. Çalışmanın mahalle sakinlerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederim” diyerek açıklamalarını tamamladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181