İnegöl Somuncu Baba Camisi'nin çevresi düzenleniyor!
Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Somuncu Baba Cami'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; “Şehrimizi modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdik. İnegöl Belediyesi olarak projelerimizi halkımızın talepleri doğrultusunda şekillendirmeye gayret ediyoruz. Bu kapsamda hem merkezde hem de kırsal mahallelerimizde ilçemizin yaşam kalitesini arttırmaya yönelik yaptığımız çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Camilerimizle ilgili yapmış olduğumuz çalışmalar da bunlardan bazıları. Bugüne kadar farklı camilerimizde gerek aydınlatma, gerek çevre düzenlemesi gibi birçok çalışmayı hayata geçirdik” dedi.

Kansu; “Bugün de, şehrin çeşitli yerlerinde yaptığımız yenileme çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Mesudiye Mahallesindeki Somuncu Baba Caminin çevre düzenlemesini yapıyoruz. Şehrimize yeni kazandırılan bir cami olan Somuncu Baba Cami’nin bahçe projesi belediyemiz tarafından çizildi. Sert zemin uygulaması ise Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Şadırvan yapımında da belediye olarak destek verdik. Ayrıca çimleme konusunda da desteğimiz olacak. Caminin dış alanındaki tretuvarları ve yeni yapılan okulun arasında kalan sokakların tretuvarları ve asfalt yama çalışması ise İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılmaktadır. Somuncu Baba Caminin güzel bir görünüme kavuşması için belediye olarak burada 270 metrekare taş parke ve 240 metreküp bordür uygulaması yapılmaktadır” dedi.

Kansu; “Şehrimize yeni kazandırılan bu caminin nasip olursa önümüzdeki günlerde açılışı olacak. Aynı zamanda o gün Somuncu Baba Kur’an Kursu Hafızlık ve İcazet Merasimi olacak. Belediye olarak burada yaptığımız çalışma ile caminin eksik kalan yerlerini tamamlamaya çalışıyoruz. Son olarak yapılan bu çalışmanın hem mahalle sakinlerimize hem de ilçe halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder, saygılarımı sunarım” dedi.

İnegöl Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181